Poznaj Jagnę Niedzielską, ambasadorkę 14. edycji programu WINIARY "Gotuj się na zmiany", edukatorkę i propagatorkę idei zero waste w kuchni. Prowadzi warsztaty oraz szkolne projekty edukacyjne dla dzieci i młodzieży.
W tej sekcji, w 3 webinarach, poda na talerzu inspiracje oraz proste rozwiązania jak pysznie przygotować i optymalnie porcjować posiłki dla dzieci, a także co zrobić, aby łagodzić straty żywności, tak, by zmniejszyć wydatki placówki.
Oto wiedza w pigułce dotycząca sprawdzonych sposobów na pyszne i zdrowe posiłki oraz metody łagodzenia marnowania żywności w placówkach edukacyjnych.
Tutaj możesz sprawdzić czy nic co ważne nie umknęło Twojej uwadze. Wypełnij test i zyskaj dla swojej stołówki odznaczenie.
Wypełniłaś/łeś test i masz odpowiednią liczbę punktów? Gratulacje! To wcale nie było trudne, prawda? Pobierz certyfikat SUPER STOŁÓWKI.
Żeby dzieciom smakowało i dobrze na nie wpływało
Czyli porcjujemy i nie marnujemy
O pysznych i zbilansowanych posiłkach
Aby móc rozwiązać test i odebrać certyfikat, musisz posiada konto w programie i być na nim zalogowana/y.
Jeśli nie masz jeszcze konta, Zarejestruj się.
Jeśli już masz konto, Zaloguj się.